dimarts, 27 de març del 2012

Àlex Carbonell




Podeu consultar la seva web:
http://www.alexcarbonell.com/


Àlex Carbonell

Figuerenc nascut el 12 de Maig de 1967.

Estudia música clàssica als conservatoris, Issac Àlbeniz de Girona, Consevatori del Liceo i el Conservatori Municipal de Barcelona.
Ha cursat estudis de piano i harmonia moderna al Taller de Músics de Barcelona, així com assisteix a diferents Seminaris Internacionals de Jazz; amb Bill Dobbins, Thad Jones, Dave Libman, Richie Beirach, etc...
Als 15 anys, va guanyar el concurs músical de Gente Joven de TVE, amb el grup Empordanés, Empordá Combo Jazz, amb el cual treballen durant 3 anys fent actuacions arreu del pais.
Formá el Cadaqués Jazz Quartet, amb el seu germà trompetiste Màrius Carbonell.
Es trasllada a Barcelona, on i traballa 15 anys amb diferentes formacions de Combo i Big Band...(Jaguar, Monica Green, Big Band les Planes,etc..
Actualment treballa amb : Get The Groove, Quartet de Jazz, que acaba de enregistrar en directe el seu primer disc tocant l'orgue Hammond.
Empordà Fusió, fent concerts de música clàsica i catalana, arreu de Catalunya, també va enregistrar un disc Duet  Nai-Tan-Dei, amb el guitarrista gironí Francesc Ubanell.






Girona Jazz Project,  és una nova i original plataforma que ha reunit alguns dels músics de Jazz més inquiets de l'escena gironina, amb la participació d'altres músics catalans i del saxofonista valencià Perico Sanbeat, considerat un dels grans músics del Jazz Espanyol, i el guitarrista Vicens Martín, professor del Taller de Músics i director de les dues Big Bands de l'escola.
La col-laboració entre la Girona Jazz Project i el compositor i pianista argentí Guillermo Klein, un altre personalitat emergent del Jazz contemporani, amb qui interpretan peces de la seva interessant obre per a orquetra de Jazz, fruit de prop de vint anys de carrera a Buenos Aires, Boston, Nova York i Barcelona, és en aquests moments, l'ultima producció de la Banda.



Girona Jazz project Big Band
& Zé Eduardo





Gospel viu, tocant l'orgue Hammond amb vuitanta persones cantant Jazz, Blues, Soul i Clàssics de la música americana, acompanyats dún Quartet de Gospel-Jazz, amb secció de metall, scratching en directe i treballant conjuntament amb l'Orquestra de Cambra de lÉmpordà. Kodjo Senyo, reconegut cantant africà de Togo, gravant el seu primer disc "Agoo" per la gira del circuit "Diversons 2009".




Amb Kodjo Senyo



Herbert de Miranda Group, amb actuacions al Festival de Jazz de Begur, Jeudis a Parpinyà, Embarracat'08 d Figueres, Tramuntrock'08 de PortBou etc..
Big Band Selva Latin Jazz, acompanyant a Nina, Susana del saz etc...Barcelona Jazz Ensemble, Big Band de 17 músics dirigida pel reconegut violoncel-lista i compositor Neerladès, Paul Stouthamer.
Treballa amb diversos Duos, Trios i Combos amb reconeguts músics de la provincia.
També es reconeguda la seva faceta com organista, acompanyan a Corals diverses i grups de Jazz.
Actualment dona classes de piano i hàrmonia a l'Escola de Música Moderna de Girona i al Casino Menestral Figuerenc.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.